A kiállítóink

Lichy-Szücs Kata

szervező/dekoratőr

Katie's Wedding Design

Amióta az eszemet tudom, a kreativitás a lételemem és úgy érzem, az esküvő dekorációban, különösképpen a virágkötészetben teljesedtem ki. A Katie's Wedding Design keretében a letisztult eleganciát, a természetességet igyekszem képviselni és mindezt megvalósítani saját ötletekkel, de közben szem előtt tartva a trendeket is. Mindezekben társam a férjem, aki segíti az ötletek technikai megvalósítását, különösen ami a fából készült dekorációinkat illeti. Balatonlellei üzletünkben bemutatódarabjaink és azonnal elvihető kiegészítőink várják az érdeklődőket. Sok szeretettel várunk Mindenkit a kiállításon a standunknál

Oláh Viktória

szervező/grafika

Invitee

A kiállítás egyik szervezője vagyok, esküvői meghívók és papíranyagok tervezésével és megvalósításával foglalkozom. Mindenkinek jár, hogy a saját esküvője a saját ízlését tükrözze, ráadásul megfizethető áron. Ebben szeretnék segíteni azoknak a pároknak, akik hozzám fordulnak segítségért.

Fenyves Yacht Club Hotel

a kiállítás helyszíne

Fenyves Yacht Club Hotel

A kiállítás helyszínéül szolgáló Fenyves Yacht Club Hotel Balatonfenyves elbűvölő miliőjében foglal helyet; a szálloda 18 darab kétágyas szobával várja kedves vendégeit egész éveben!

A saját terasszal, légkondicionálóval, zuhanyzós fürdőszobával, ingyenes WIFI-vel és LED TV-vel felszerelt kétágyas szobák igény szerint franciaágyassá alakíthatók, így a párok, baráti társaságok és akár kollégák számára számára is kényelmes pihenést ígérnek.

A legkisebbeket kültéri játszótér, a nagyobbakat bicikliközpont és vitorlás tanfolyamok is várják.

Somogyvári Edit

stylist

Editing your style

Somogyvári Edit vagyok, közel 15 évet dolgoztam Bankban sales területen. A munkám mellett mindig is érdekeltek azon kreatív tevékenységek, ahol végig lehet vinni az ötletünket egészen a kivitelezésig.
A nagyfokú rajongásom a divat iránt és ez a kreatív alkotói vágy vitt arra, hogy elvégezzem a Budapesti Divatiskola personal stylist szakát.
Az elmúlt években személyi stílustanácsadást végzek, blogot írok aktuális divat témákban, és napi inspirációkkal segítem a Facebook oldalamra látogatókat. Több fotózáson és klipforgatáson vettem már részt stylistként.
Hitvallásom, hogy a stílus az egyéniségből fakad, ami mindenkiben ott van, csak nem feltétlen tudja, milyen eszköztárral mutassa meg. Ennek a felfedezésében vagyok a segítségére annak, aki úgy dönt, igénybe veszi a szolgáltatásaimat.

 

Buzavirág & Ezerötlet Dekoráció

Esküvői dekoráció

Buzavirág & Ezerötlet Dekoráció

Esküvők dekorálásával 7 éve kezdtem el foglalkozni. Fontosnak tartom, hogy minden esküvőre egyedi koncepcióval készüljünk, hisz minden esküvő más és más. Együtt ötletelünk a párokkal és alakítjuk ki a számukra leginkább megfelelő dekorációt, ami tükrözi a saját stílusukat és a helyszín adottságaihoz is tökéletesen illeszkedik. Ide évben bővítettük szolgáltatásainkat és az Ezerötlet Dekorációt létrehozva lézergravírozott termékeket, lufidekorációkat és egyedi termékek gyártásával színesítjük kínálatunkat. A pároknak teljes mértékben összehangoljuk a virág, papír, textil és egyéb dekorációt, így biztosítva a tökéletes összhangot. Kínálatunkban székszoknyák, egyedi masnik, boldogságkapuk, ültetési rendek, irányítótáblák, köszönetajándékok, virágdekorációk, lufidekorációkat és egyéb dekorációk is megtalálhatóak. Amennyiben egyedi dekorációt szeretnétek esküvőtökre szívesen állunk rendelkezésetekre.
Hisz minden esküvő egyedi és megismételhetetlen...

 

Táborné Miseta Judit

Mézeskalács ajándék

TMJ creative

Táboriné Miseta Judit vagyok a TMJcreative megálmodója. Mézeskalács ajándékokat és dísztárgyakat készítek, illetve kisebb esküvői- és lakásdekorációkat.
Számomra fontos, hogy kézművesként valóban egyedi dolgokat készítsek, így például egy esküvői köszönetajándék megtervezésekor figyelembe veszem az esküvői meghívó mintáját, színeit, a dekoráció színeit, stílusát és persze igyekszem a pár minden elképzelésének maradéktalanul megfelelni. Minden esetben készítek mintadarabot, hogy a pár megbizonyosodhatsson, hogy valóban azt kapja, amit elképzelt.
Esküvői köszönetajándékon túl szülőköszöntőket, pénzgyűjtő dobozt, dekorációs elemeket is készítek. Stílusban alkalmazkodom a pár elképzeléseihez: lehet az vintage, greenary vagy magyaros stílus.
Jelenleg Pátyon élek (Budapesttől 20 km-re), másik "székhelyem" pedig Buzsák, így módomban áll a Balaton parti esküvőket is kiszolgálni.


Elérhetőségeim:
misetajudit@gmail.com
+36-30/366-6742

 

Love On The Weekend Film

fotó és videó

Love On The Weekend Film

A Love On The Weekend Film, avagy Zsófi és Laci, egy fiatal, jó kedvű, kreatív filmes csapat.
Legfőbb céljuk az, hogy olyan esküvői filmet készítsenek, amit örömmel nézhettek vissza évek távlatából is. Filmjeikben nagy hangsúlyt fektetnek a részletekre, a fényekre, a pillanatokra.
Ezek adják meg a videók különleges hangulatát, amit drónfelvételekkel is kiegészítenek.
Filozófiájuk az, hogy olyan érzéseket és emlékeket adjanak át esküvőtök napjáról, amit ne felejtsetek el soha.

 

Csere Andrea

Grandiroza

Grandiroza

A Balaton déli partján, Balatonbogláron készítem a mesébe illő GRANDIROZA óriásvirágokat.

Családi és társasági rendezvények, esküvők, kiállítások, szállodák, butikok, konferenciák impozáns dekorációi lehetnek ezek a gigantikus virágok, melyek bérelhetők és meg is vásárolhatók. A GRANDIROZA grandiózus virágdekorációi különlegessé tesznek bármilyen alkalmat!

Igény esetén helyszínre tervezem a kollekciót, amely a szivárvány minden színében elérhető.

Az élethű, de hatalmas méretű virágok minden egyes szirmát kézzel formázom. Egy-egy grandiózus virág elkészítése több órát vesz igénybe. A virágok anyaga speciális, úgynevezett selyemgumi, amely nem gyűrődik, könnyen tisztítható, tartós.

Teremts Te is varázslatos hangulatot esküvődön vagy más eseményen a GRANDIROZA csodálatos virágaival!

Kékház Esküvői Szalon

ruhaszalon

Kékház Esküvői Szalon

Kékház Esküvői Szalon, ahol az álmok megvalósulnak…

Szeretettel várok mindenkit nagy méret és fazon választékkal.  Azon vagyok, hogy megtaláljuk mindenki számára a RUHÁT, amiben boldogan, magát gyönyörűnek érezve mondhatja ki az igent.

Korona Virág

Esküvői dekoráció

Virágfal,boldogság kapu és esküvői dekoráció bérlés

Üzletünk 2010 óta működik, mely kezdetben virágboltbak indult, amit évről évre fejlesztettünk,mellyel elértük,hogy immáron rendezvények teljes körű dekorációját tudjuk vállalni.
Szolgáltatásaink közé tartozik egy rendezvény élő virággal történő dekorálása,virágfal illetve boldogság kapu bérlése, vázák, mécsestartók, állványok bérbeadása,valamint egyéb dekorációs kellékek kölcsönzése.

Minden esetben kizárólag helyszínre szállítással és beépítéssel dolgozunk.

Maximálisan alkalmazkodunk a megrendelő egyedi igényeihez, mely folyamatosan a mi szakmai fejlődésünket is elősegíti.

Harsányi Viktória

esküvőszervező

A Könnyed Esküvő

Harsányi Viktória vagyok, több, mint esküvőszervező! Ugyanis dekorációban is tudok segíteni. 2017-ben döntöttem úgy, hogy szeretném Rátkai Tímeától a szakma fortélyait elsajátítani, esküvőszervező lenni. Egyrészt azért, mert nagyon szeretek emberekkel foglalkozni, segíteni, főleg egy ilyen óriási dologban, mint valakinek élete legszebb napját megszervezni. Másrészt pedig, mert csodálatos és gyönyörű a mi szakmánk és egyre elterjedtebb. A mindig változatos esküvők, a különböző emberek okoznak örömöt és egyben kihívást is. Szeretem, hogy a párok bíznak bennem és az esküvő végén nagy örömmel, megelégedve ölelnek át. A legjobb érzés és a legnagyobb elismerés számomra ez!
Ha megvan a nagy nap kitűzött dátuma, ne húzzátok az időt, kérjétek segítségem!
Leveszem a szervezéssel járó terheket az Ifjú pár vagy akár családtagjaik válláról, így 100%-ban megélhetitek minden pillanatát életetek egyik legnagyobb napjának. Nem kell szolgáltatók után rohangálni, elég velem tartani a kapcsolatot, hisz egy jó esküvőszervező mindig egy lépéssel előbb jár, kezében tartja a szolgáltatókkal kapcsolatos teendőket.
A dekoratőr szakmát 2018-ban kezdtem le tanulni egy olyan emberektől, akiket a legjobbnak tartok a szakmában (Nagy Balázs- Kincseskert Esküvő, Szentpéteri Szabolcs virágkötő mester). Még most is tanulom ezt a mesterséget, hisz olyan gyors ütemben fejlődik. Imádom, amikor használhatom a kreativitásom, ami találkozik a Pár elképzeléseivel. Azért döntöttem így, hogy megtanulom ezt is, mert ott vagyok reggeltől akár következő reggelig az esküvőn, hiszen a dekoratőrrel érkezem, szeretem látni, hogy minden rendben megy-e, ha esetleg nem, akkor legyen idő megoldani a problémát.
Szeretem a munkám, magam adhatom, alkothatok. Ennél több nem is kell! Köszönöm az eddigi Párjaimnak a bizalmat és a sok örömkönnyet!

LPoS

papírvirág

Little piece of shabby

Több mint fél éve, hogy beleástam magam a papírvirág készítésbe. Azóta készítettem már jó pár gyerekszoba dekorációt, szülinapi zsúrra díszítést és esküvőre virágfalat.
Már nagyon várom a kiállítást, teljes erőbedobással készülök az első nyilvános bemutatkozásomra!

Pintér Tamás

ceremónamester

Pintér Tamás Ceremóniamester

Megtaláltad a ceremóniamestert, ha egy modern, letisztult, vidám hangulatú, tökéletes napként szeretnél majd az esküvőtökre visszaemlékezni évek, évtizedek múlva is!

Hogy miért gondolom így?
A sok-sok év alatt, amit esküvőkön töltöttem vendéglátósként, rendezvényszervezőként, majd az utóbbi években ceremóniamesterként, ezt mondatja velem neked ismeretlenül!

Gyere el és a kiállításon eldönthetitek Ti is, hogy velem nyugodtan lehettek idegesek! DE CSAK AZ IGENEK KIMONDÁSÁIG!
Tartok egy interaktív előadást is, melyben megismered a ceremóniamesterek fontosságát. De engem teljesen megismerhetsz az biztos!

Bízom benne, hogy lesz módunk találkozni és utána könnyebben le tudjátok tenni a voksotokat mellettem!
Szép napot addig is!

 

Pelso Panzió

esküvői helyszín

Pelso Panzió

Ön megálmodja, mi megvalósítjuk álmai esküvőjét a balatonmáriafürdői Pelso Panzióban!
Panziónk 200 fős rendezvény lebonyolítására is alkalmas.

Pelso Panzió
ahol nem csak Balaton az élmény

8647 Balatonmáriafürdő, Ady Endre utca 50

Koncsek Barna

esküvői fotós

Moments Photography by Barna Koncsek

7 éve foglalkozom esküvői fotózással. Stílusom a dokumentarista irányt képviseli. Kerülöm a beállítottságot, az igaz érzelmeket és pillanatokat örökítem meg, hogy minden egyes visszatekintés az esküvő napjára emlékezetes maradjon.

Müller Roxána

karikagyűrű

Bánfalvi Ékszer

Minden egyes Bánfalvi Rita és Müller Roxána ékszer egyedi darab, melyet a művészek a tervezéstől az alkotásig speciális kézimunkával készítenek. Nincs ez másként a karikagyűrűk esetében sem. Az esküvő kézzelfogható és maradandó eleme a karikagyűrű, amit a pár egész életében viselni fog. Számunkra nagyon fontos, hogy az általunk készített ékszer tükrözze viselőjének stílusát. A klasszikustól az extravagánsig bármilyen gyűrű elkészítését vállaljuk a legmagasabb minőségben.

Rakosné Daday Leonóra

méretre készített ruhák

Daday Manufaktúra

Az időtálló elegancia nálunk családi tradíció. A „DADAY” név a közel 50 éves sikerének köszönhetően márkanévként írta be magát a divatipar történetébe.

Büszke vagyok rá, hogy mind a mai napig megőriztük családunk hitvallását és a prémium minőség iránti elkötelezettségünket. Mindezt a saját műhelyünkben alkothatjuk, az általunk képzett varrónőinkkel.

Megfogadtuk, hogy olyan üzletet hozunk létre, mely híres a szabósági munkájáról, a szenvedélyéről, az ügyfeleivel közös alkotásról, egy olyan élményről, mely a ruha viselésénél is örömmel tölti el. A tökéletes összhangra törekszünk, ami nem csak a külsőnkön múlik.

Azt akarjuk, hogy jól érezzék magukat a Daday Manufaktúra által készített ruhákban, elégedettek legyenek megjelenésükkel, mely építi a belsőt és a siker elkerülhetetlen!

Remélem hamarosan találkozunk személyesen is!

Kiss-Szécsényi Anikó

make-up artist

Pure Studio

Kedves Menyasszonyok!

Stúdiónk, Keszthely frekventált helyén található, ahol már több éve fogadjuk Vendégeinket, mint Loréal Professionnel fodrászat.
Csapatunkból Süle Gábor hair stylist és Kiss-Szécsényi Anikó make-up artist az esküvői hajak és sminkek felelősei.

Az elmúlt években számtalan esküvőn dolgozhattunk a Balaton környékén, de az ország másik fele sem akadály!
Az esküvői téma a kedvenc alkotói terület mindkettőnk számára.
Igyekszünk a legjobb tudásunk szerint elkészíteni a legszebb frizurát és sminket Menyasszonyaink részére, a tökéletes megjelenés érdekében, ami olyan legyen amit megálmodtatok.

Keress fel minket az alábbi elérhetőségeink egyikén!

Anikó & Gábor
Keszthely, Bercsényi M. u. 65/B
Bejelentkezés: +36 30 814 7553

Plesz Márti

szertartásvezető

Micsoda Esküvő

Imádott hivatásomat szeretném megismertetni és népszerüsíteni azok között a jegyespárok között, akik szeretnék életük egyik legszebb napját igazán felejthetetlenné tenni. Akik nem egy házasulandó pár szeretnének aznap lenni a polgármesteri hivatalban a sok közül, hanem szeretnék, ha az esküvői szertartásukon újra átélhetnék és szeretteiket is beavathatnák életük legmeghatározóbb élményeibe. Akik arra vágynak, hogy vendégeik körében is úgy tudják megélni a pillanatot, mintha csak ketten állnának ott, egymás pillantásában elmerülve, ahogy találkozásuk pillanatában... Igen ez lehetséges akár magyar, német és angol nyelven is! És, hogy mi a titok, azt az előadásomból megtudhatjátok!

Szücs Évi

Csiribiri Játszóház

Csiribiri Játszóház

Évi óriási tapasztalatával, vidám, pozitív hozzáállásával elvarázsolja a gyermekeket az esküvőkön. A ceremónia és a lakodalom idején vigyáz a meghívottak csemetéire és a különféle korosztályokhoz igazodó foglalkozást vezet számukra. A kiállításon személyesen is bemutatkozik és a vendég apróságoknak játékokkal teszi feledhetetlenné a napot.

Sidó Diána

esküvőszervező

Esküdni mernék

„Esküdni mernék” vállalkozásommal 2013. óta foglalkozom balatoni esküvők szervezésével, lebonyolításával. Az esküvőt megelőző hónapok sok időt és energiát igénylő szervezést kívánnak, melynek terhét leveszem a vállatokról. Az én feladatom az, hogy minden megálmodott részletre a legtökéletesebb megoldásokat találjam meg, hogy nektek csupán a szép és felejthetetlen pillanatok maradjanak.

Fellner Felícia

esküvői fotós

Felicia Fellner Photography

Esküvői fotózás természetesen, őszintén, szeretettel.
Az elkapott őszinte pillanatokat és érzelmeket igyekszem megörökíteni, mind a kreatív fotózáson és az esküvő napján is.
Szeretem a különleges helyszíneket, barangolni a természetben, a nem megszokott nézőpontokat keresni és úgy fotózni a párral,hogy közben felszabadultan jól érzik magukat.
Képeimre jellemző az egyedi, fiatalos stílus és a különleges színvilág.

És még sokan mások...